Drømmer du om at flytte til Vesterhavet ?

Der er meget efterspørgsel på både ejer og lejeboliger i Fjaltring-Trans området.

Vores bosætningsgruppe arbejder løbende på at få overblik over hvilke huse og grunde der kommer til salg, nogle gange inden de kommer til mægler. Hvis du er interesseret i at vide mere om huse der kommer til salg eller  leje kan du kontakte bosætningsgruppen.

Hvis I er en børnefamilie der ønsker at prøve bo i Fjaltring – Trans en kortere periode, tilbyder Fjaltring Friskole & Børnehus et gratis ophold.

Du kan kontakte bosætningsgruppen: flyttilfjaltring@fjaltring.dk

Herunder kan du se boliger til salg:

I Fjaltring er der lys i vinduerne hele året. De fleste huse benyttes som helårshuse,

og sommerhusejerne er så glade for stedet, at de er der næsten hele tiden.

Fjaltring er kendt som Lemvig Kommunes kulturelle højborg. Her ligger Kulturcentret Tuskær, med kunstudstillinger, foredrag, kurser og koncerter. Centrets køkken har guldmærket for økologisk mad. Mange kunstnere har bosat sig Fjaltring. I Fjaltring er der en bred vifte af foreninger som varetager alt det folkelige arbejde og de mange muligheder, som gamle og nye beboere kan deltage i.

Her er friskole, børnehus, købmand, Forsamlingshus, Gæstehus/ Vandrerhjem, som alt sammen ejes og drives af Fjaltrings beboere. Overfor købmanden har beboerne overtaget en gammel gård, som nu drives som beboerhus med en lang række aktiviteter. Man kan også blive en del af kontorfællesskabet “coworkfjaltring” hvor man kan leje sig ind i kortere eller længere perioder.

I Fjaltring lægger man vægt på, at tilflyttere får mulighed for at deltage i

aktiviteterne, hvis de har lyst. I vinterhalvåret bliver der arrangeret fællesspisning på skolen en gang om måneden. Hver fredag er er der eftermiddagscafe, hvor alle er velkomne, og i Beboerhuset bliver der afholdt en lang række møder, foredrag og filmaftener. Forsamlingshuset afholder hvert år lokalrevy. Den årlige græskar- og kagebagningskonkurrence er ligesom Sankt Hansaften på stranden og Open by Night ved købmanden store tilløbsstykker.

Badestranden ved Høfde Q er vidt berømt og området er ved at udvikle sig til et nyt centrum for surfere af alle slags. De nærliggende skrænter ved Bovbjerg er meget benyttede af hanggliderne. Her er rige muligheder for både at vandre og cykle væk fra den normale trafik og beboerne har anlagt et netværk af trampestier, som blandt andet benyttes som sikre skoleveje.

Se på kort